На сiрому сiре шiстнадцять градацiй

Тут на сірому сіре –
Шістнадцять градацій
Чорнил електронних.

Це – громаддя бетонних
Будівель, картонних
Автівок і тонни
Складних інсталяцій.


Тут як символи віри
Та ідоли влади –
Тілець і мамона.

Тут культ казнокрада
І зрадників рада,
Впокорене стадо –
Поклонники й клони.


Тут хвилі ефіру -
Потік деградацій
І вал спекуляцій;

Шквал сміття - мегатонни
Заковтують клони,
Зомбовані й сонні,
У пельки бездонні.


Тут – лакузи, куміри,
Зграї жертв, рій жерців,
Гицлів сонм і святців,
 
Прискорення руху -
Тлум - корки у вухах -
На дорогах – задуха!!!
Уярмлення духу…


грудень 2012 – березень 2013


Рецензии