Обсипле вишня пелюстками...

Піду садком, де цвітуть вишні,
Знайду по серцю юнака,
Щоб незразливий був, не пишний,
Того, що зустрічі шука.
Йому при серці молодому червону розу приколю,
Він проведе додому
І тихо скаже:"Я люблю."
Обсипле вишня пелюстками
Мою незраджену любов
І заплете вона вінками
Доріжку ту, де ти пройшов.
Піду туди, де дуб високий
Калину гладить на лужку,
Де жде коханий кароокий, а він єдиний на віку.


Рецензии