Очi волошковi поцiлунком витер

Очі волошкові поцілунком витер,
До волосся ніжно притулив вуста,
Розкуйовдив стрижку... розбишака вітер
Шепотів печально: «Ти уже не та...»

Так, не та... я знаю... павутинки суму
У моїм волоссі срібно виграють.
У душі на денці лише  трішки глуму,
А літа втікають... геть від мене йдуть.

Вже чоло у зморшках... і лице змарніло..
В очі заглядає осінь золота.
Спілим соком вишні налилося тіло,
Заховалась в жухлім  листі самота.

Посивіла, тиха знов стою в задумі,
Серденько тріпоче в грудях, наче птах.
Журавкою доля в невимовнім сумі
Втомлено завмерла у моїх руках.

Подихом гарячим я  її зігрію,
Хай  вона розквітне, наче рясту цвіт!
Про любов щасливу я ще досі мрію,
Нехай щедра доля додає нам літ!


Рецензии
Нехай щедра доля додає Вам літ!

Леонид Валериевич Жмурко   28.12.2013 18:59     Заявить о нарушении
Дякую, Льоня! Гарних свят!

Вера Кухарук   30.12.2013 15:57   Заявить о нарушении
На это произведение написано 11 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.