Настрiй

Життя таке коротке:
Минуле та майбутнє.
Мiж ними як метелик
Летить за нiччю - день.
Воно, можливо, радiсне,
Можливо - незабутнє:
Яскравим шовком виткане,
Мережкою пicень.
Для мене все скiнчилося:
Не хочу вже боротися,
Не хочу я надiятись,
Не хочу метушнi.
Не хочу я дивитися,
Якими дiти виростуть.
Самiй з собой змагатися:
Обридло все менi...


Рецензии