Крадец на съня ми

Крадец на съня ми
неканено в ума ми
мислите разбъркал,
явно беше сбъркал...

Крадец в тъмнината
откраднал бе цената
на ценния подарък-
за него твърде ярък...

Вече мога да спя.
Очаквам гост почтен.
За него моят свят
е дар от мен свещен.


Рецензии