Сон

Тебе побачив уві сні,
Накрило сумом все бажання.
На жаль що тільки восени
Я відчуваю смак кохання.
Ти полонила розум мій
Своїми чорними очами.
З цій хвилини, я весь твій
Про тебе мрію тижнями та днями.
Ти наче зірка в небосхилі,
До тебе важко доторкнутись,
Але бажаю я що сили
Хоча б до тебе пригорнутись.
Відчути ніжність твоїх губ,
Солодку пристрасть поцілунків,
І більш, не треба ні чого,
Не треба більше подарунків.
Лише одна у мене ти,
І кращої, уже не буде.
Якось дотягну до весни,
А там уже нехай що буде.


Рецензии