Ти спочивай моя кохана

Ти спочивай моя кохана,
Моя маленька, як дитя.
Ти спочивай, бо хоч не рано,
Але впадеш ти в забуття.
І очі твої, мов услада,
Сховаєш під чарівним сном.
Ти спочивай моя кохана,
Моя омріяна любов.
І хай живуть крилаті мрії,
Що душу рвуть хоча б на мить.
На всій великій Україні,
Кохання наше буде жить.
Та і за межами кордонів,
Сильніші наші почуття.
Ти спочивай моя кохана,
Моє ти серденько, життя.


Рецензии