сильною бути так хочеться...

Я не знаю про що написати
Про любов, чи розлуку,чи смерть.
Вже замучилася страждати.
І хвороба пішла певно геть.

Руки більше не стануть холодними.
І не буду я марити в снах.
Заблукала я десь між мріями.
Та завмерли слова на вустах.

А порушує тишу,лиш музика.
Долунаються крики людей.
Сильною бути так хочеться,
Лиш для чужих очей.


 


Рецензии
правда життя! бажаю вам бути сильною не тільки для чужих очей!

Стерва Из Твоей Жизни   26.03.2013 12:39     Заявить о нарушении