Бяло и черно единство

Да спориш със Бог
е безсмислено.
Бяло и черно
единство в кръг.
Пътят е труден
в разделната линия.
Всеки събуден
трябва да премине!
Ти си избираш
да не залетиш.
Борбено в път
между бяло и черно,
един на друг
във вярно служение!
Смъртта е началото
на края - Той определя
часът равносметка!
Накрая в баланса
каквото остава
след теб - Той оценява
и определя нов път
с Благословение
чрез възкресение!


Рецензии