Курiльная iсторiя

Виходжу я в тамбур – провідник сміється,
Рве волосся з матом, головою б’ється.
Що за горе, брате? - Та попав в халепу…
Замість недопалку виплюнув щелепу!

Люди – не палите! Киньте цигарки!
На ходу стрибати щось не залюбки…

=GoldKing= 26.03.2013


Рецензии