Forget

I know
i'm lier
& my heart
on fire
& insane
in my mind
is 2 late change
something in my life
i'm so mad
in night lights
all i know
i just so fearing
cause you pain
like sun in labyrinth
of mirrors
made of dreams
in your eyes i'm louse myself
i'm crying
& my wise dying
what are you doing
this is time 2 shelf
i better say:

Please forget of me
please drop out me
stop don't touch me
walls are closing in again
your breath in my heart
i dead when apart
your smile cut me
walls are closing in again

i try
2 save you
you don't know
what i do
you can't see
what i've become 2 dark 4 you
my way low
like all things
in our world
join in this
you mustn't
don't look at me so
i better say:

Please forget of me
please drop out me
stop don't touch me
walls are closing in again
your breath in my heart
i dead when apart
your smile cut me
walls are closing in again

blood from veins
ice from brain
flood from heart is out of me again
i forget
what i've does
this is last
tempt be free & i guess
there's no back for us
walls are closing in

Please forget of me
please drop out me
stop don't touch me
walls are closing in again
you deserve more &
i try let go
i can't be like others
walls are closing in again


Рецензии