slut

Сьогодні я прокинувся з повією.
О ні.
Не з тою, що зі СНІДом й без зубів.
А дуже з гарною, вродливою дівчИною,
Чьї очі сяють найсильніше зпроміж всіх.

І ні. Я не платив за ночі з нею на квартирі.
Я просто закохався та без слів,
Дивився як вона з зусиллями
Відводить свої очі від моїх.

Вона не спить з ледачими невдахами
І не відсмоктує старим дідам.
А розважає все заможних ляхами,
Що зраджують своїм старим жінкам.

Наздибав, друже, я страшне кохання,
Що розриває серце у мені.
І не дає спокійно мені жити,
Я мабуть згину, друже, у кінці.


Рецензии