Тоi ночi

Тої ночі під місячним променем
Хтось посіяв любов молоду,
І зійшла вона паростком зоряним
У вишневім квітучім саду.


Тої ночі в саду диво сталося:
Тут любові стачало на всіх!
Тут у жмурки солодкі награлися
Безтурботна цнотливість і гріх.



Солов"ї досхочу наспівалися,
Аж по вінця в горлянках пісень...
Як вночі ви не націлувалися,-
То для чого стрічати вам день?!


Рецензии
Просто чудово!!! Дякую!!!

З повагою А.Г.

Андрей Горбатко   27.03.2013 20:25     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.