Биир о5о туьунан D

Тиритэн хоруйан турдахпына эн миэхэ кэлбитин
Кэрэ от куох хараххынан мин сурэхпин дьолбутун
Ол тугэним кэнниттэн уорэ кото суурбутум
Олус тургэн хамнааьыннан  эйигин контакка булбутум
Булан баран мин бэйэм тугуй суруйарбын билбэтим
Кыбыстыбыта буолан мин тугу да  суруйбатым
Арай контака киирбиппэр эн миэхэ суруйбуккун
Мин олус уорбутум эппиэппин тута ыыппытым


Рецензии