Революцiя

Я назву лише одне ім'я
Революція, так й годі
це те, що змінює життя
при будь-якій нагоді...

Життя твоє в її руках
а головне - в твоїх думках
не шукай ти правди у словах
бо знайдеш лише біль і страх...

Тих змін, що принесе - не бійся
вони тебе до щастя приведуть
Революції ти повністю довірся
лише тоді ти зрозумієш суть.


Рецензии