Bezdarnost seet len

  OPYAT PO PYATNICAM, NA RIBALKU UXOJU;
   OBSHAYUS S VOLNAMI, OBNIMAYU TISHINU;
  LYUBUYS ZVEZDAMI, KRASOY LUNI;
  MIR PROST, KOGDA MI MOLODI,
  MIR PROST, I V SEDIE DNI.
  NAM NUJEN, BIK, UPRYAMIY,
  CHTOB PERESTAL BI VRAT;
  TAK VIPYEM BRAT MOY SLAVNIY,
  PUST MUDROY STANET VLAST;
 O! SHAPKA MONOMAXA,
  VSE PRUT K TEBE TEPER;
  VSEM STALO OCHEN YASNO...
  BEZDARNOST SEET LEN.


Рецензии