Про тебе сни

Такі яскраві мої сни
Що ночі бачу тай радію,
Також яскрава в них і ти,
Тебе побачити я мрію.

Я мрію поряд бути,разом,
Завжди вдивлятись в погляд твій.
Я можу дихати хоть газом
Але щоб тільки но твоїм.

До тебе клятву я порушив,
Тобі я боляче зробив.
Тебе кохать себе примусив,
А сам закоханий ходив.

Твої долоні пом"ятаю,
Закривши очі мов вночі,
Я плечі твої обіймаю
І бачу крок твоїй сльози.

Вона повзе немов рослина,
Вона окутує вуста
Вона немов ота перлина
Котившись падає з моста.

Хоть ти впадеш,я не забуду
Тебе яскраву,гарну,ту,
Яку поклявся не забути
Тебе-кохану і одну.


Рецензии