***

"Мені не вийде, я не зможу, я боюсь.."
Схаменіться! Я прошу вас, досить!
До виправдань вже звикли всі чомусь,
хоча це користі нікому не приносить!


Візьміть себе у руки й просто дійте,
ниття ж ніколи вам не допоможе!
Залежить лиш від вас все - зрозумійте!
Ідіть вперед з словами "Я все зможу!"


Рецензии