***

Ти мені чужий,
Бо я тобі чужа,
Іди...
Я не тримаю зла.

Я знаю:ти уже не мій...
Я знаю...
Голос мій-німий ..

Бо плачу...
Хотіла я сміятись,
Дивлячись в твоє обличчя,
Але не можу навіть усміхатись,
Я знаю:це мені не личить.

Ти мовчиш?Але чому?
Невже,я дійсно тобі не потрібна?
Невже,я так тобі чужа?
Невже,я-не твоя царівна?

Тобі байдуже...
Моє життя...
Тобі байдуже...
Що у мене є душа...

Якщо так,
Іди...
Я не тримаю зла.

Якщо ти-чужий,
То і я чужа.
Іди й не повертайся,
Я не тримаю зла.


Рецензии