***

До моїх благань німі.
І я стану такою,
Всі неначе чужі мені,
І я буду чужою.

Не знаю вашого ім`я,
Не чую ваших слів,
Що мені до ваших переживань?
Немаю серця я і сліз.

Не клич мене більш...
Бо все рівно я не почую,
Бо все рівно не обернусь.

Піду...сховаюсь...
В шовковий кокін
Завернусь....


Рецензии