Бо ми удвох однi

"А":
Мої думки живуть поміж словами,
А наша близькість є відвертіша, між нами
Є міріади паралельно-тихих снів,
Коли відсіялась нещира позолота,
Коли не треба відкривати навіть рота,
Щоб чути порухи душі, її бажання,
Її печалі, болі...
Сутність рання
Посіється на чистоту листків.
І акапельно б'ється тихий спів
Мелодій дивних і незнаних досі...
А ноги міряють простори неба, босі,
Стоптали кришталеві черевички.
Моя любов для тебе - лише звичка,
А ти... А ти для мене все!
І знов Надія часточу несе
Моєї віри в тебе.
Бачиш, знову
Тебе одного кличу на розмову,
Та ти мовчиш. Мовчу і я, одначе
Мовчання наше щось для нас та значить,
Бо ми удвох одні.
На цілім світі.


Рецензии