Хвилька танцю на душ

Я танцюю кожен день,
І не маючи проблем.
Заряжаюсь! Відриваюсь!
На даб степ не закидаюсь.

Я танцюю в ритмі танго,
І латини, і Джамали.
Мамба, самба, Ча-ча-ча,
Начинаю із носка.

Хвилька танцю в ритмі джайфу,
І заносюсь на Ямайку.
Жарко, страшно і жально,
Танцювала в казино.

Та не знаю, як сказать.
Затанцюю ще я вальс,
Ритм кохання ще не згас.
На танцполі мала час.

Танцювала до упаду,
Поки сила не пропала.
Та надію, ще я мала,
Бо у ритмі танцювала.


Рецензии
Это мой любимый стих :)))
Краски, музыка, софиты, казино, бар, Маргарита...
Круто!

Ульяна Шумилова   24.03.2013 16:14     Заявить о нарушении