Прийшов грудень

Прийшов грудень..
Білий сніг
Ніжно горнеться до ніг
І за вітром стелиться
Здоганя хуртелицю

Прийшов грудень-син Зими
Розстеляє килими
Що вогнями сяють
Ночі зігрівають

Прийшов грудень
З ним-морози
Зіскочила Зима з воза
Відпустила коней білих
Щоб землею вільно бігли:
Сніг,Мороз і Хуртовина-
Її донечка й два сина


Рецензии