нема

А мене немає на мапі
Всіх давно не існує в світі
Ніби блохи у кішки в лапі
Ми були ну а от вже змиті

І ніяких дощів снігопадів
Землетрусів, цунамі,затемнень
Просто Тиша та Темрява  вчадів
Густина неймовірна в тверджень

Ну а може отам ..." Ти виходиш ? "
Доведеться розплющити  очі
Знову тулуб свій з м*са підводиш
Знову житти життя не захоче ...


Рецензии