Свято Стр тення

                Зима весну зустрічає
                Набурмосена і зла
                Наступає,не пускає
                Стогне від її тепла

                А весна іде чарівна
                Сипле проміні ясні
                Вільно,легко,мов царівна
                З нею квіти і пісні

                Зима весну зустрічає
                Набурмосена і зла
                Плаче,слабне і тікає
                В ніч. Подалі від тепла


Рецензии