Снiгова баба

Зліпили діти бабу снігову,
І баба їм вдалася пречудова,
Про це поміж дітьми точиться мова:
- Стоїть, мов королева на снігу.

Зібралася, мабуть, на рандеву:
У пишні боки вп'ялись рук півкола,
На шиї чарівне кольє - підкова,
Відро на голові - корона наяву.

Потрібно мати лиш фантазію,
Й життя в казкову входить стадію,
І дійство починається нове.

І ми колись такими були
За пеленою літ, де сни заснули...
Чомусь в дитинство мрія зовжди зве.


Рецензии