Дрочыш ты

и васкликнул я
"гэта што за покебол!?"
улюбился у меня
малады ****абол.
палюбила мяне
крывая кароста
крывядзь марская
невяликага росту

Ты не трогай руки маи!
не глядзи на мяне, уеба
я священны мужчына
а таких як ты - вельми многа.
и куды бы я не пайшоу
я зауседы бачу тябе
вось! у кустах -я знайшоу
драчуешся ты на мяне
и  ци ем я ци пью ци вяжу
ци сплю ци тэлявизар гляджу
бачу я пэнис и руку тваю
дрочыш ты на мяне снегиру!!
и
ты дрочыш мне
на грудзь маю мужскую
якую брыла мая маць
ты дрочыш на дзяучыну тую
якую мне здалось ябаць
як  чэрвь даждны ты дрочышь землю,
дзе тиха я иду
ты дрочыш даже на Бил Гейтса
бо я использую венду...
и я адкрыу глаза - ты дрочыш
и я закрыу - драчуешь ты
чаго же от меня ты хочаш??
ци грошы?
родзичау маих?
еды?..

я забыўся мабыць
я пабежаў
я схавауся, спалохауся
я задражаў...
ты преследуеш слоуна... тая дзяучына
якую знасилавау я у Палатчыне
и зъеў
як пасмеў???
як пасмеў амрачаць мой пакой
ты уноччу?
раницай днем - сваим дроччам
....
зник ты
хожу я як сучка
у сумраке гнеунага дня
и ведаю:
дзе-та ты дрочыш
но
не на меня.

...
Але ведаю я: хоць на другога
но дрочыш и будзешь вечна драчыць
и пакуль дрочышь ты (хоць на кога)
будзем мы вечна жыць!
ведзь -дай рукам тваим силы!-
верю! верю я!
пакуль дрочыш ты, милы
верцицца наша Земля!


Рецензии