нав що!

Навіщо жити мені без тебе,
Коли в моїй душі немає щастя,
Коли підеш ти із мойого серця,
Забрав у мене все це щастя,
Бува я проклинаю всіх,
Хто забува про мою дружбу,
Але ти....ти більше дружби,
потрібен дуже ти мені


Рецензии