Поцiлунок сонця

Мене втримує дещо,
Пам`ятаєш? Торік.
Я пролив на одежу
Апельсиновий сік...

Помаранчева пляма,
Надстійка до прання,
Засвітилась між нами,
Полилась навмання.

Червоніють емблеми
На тоненьких вустах,
Від самого гнізда
Сонячної Системи.

2013


Рецензии