Березень

Як зимно Березню! Кожуха
Вдягнув дебелого зі снігу,
Напнув на вуха капелюха,
Для чаю в кухлі гріє кригу.

Дме рвучко Лютий, Завірюха
Метля волоссям-батогами.
Весна зіщулилась і слуха
Зимові божевільні гами...



22.03.2013


Рецензии
Гарні вірші! З найкращими побажаннями.

Иринок   28.03.2013 22:26     Заявить о нарушении