Ой, лятели Дики Гуси...

Ой, лятели Дики Гуси...
Ой! Я! Ой! Я!
Кого люблю не дождуся...
Где ж ты, милый мой?

Ой! Лятели Дики Гуси...
Улятали, да вечернею порой...
Впереди вожак могучий...
Клином Сердце уносил он за собой...


Ой! Лятели Дики Гуси...
Ой! Я! Ой! Я...
Где же ты, ЯГА Бабуся...
Где ж ба ярый мой?

Ой! Лятели Дики Гуси...
Зимовали, знать, за морем у реки...
Ранним утром прилятали...
Как с охоты возвращались мужики...


Ой! Лятели Дики Гуси...
Ой! Я! Ой! Я...
С Того Света призывая...
Лишь одну Любовь...

Разъярилось Красно Солнце!
Растопило лёд и вещие снега...
И сокрылось под водою...
Что порой разъединяет берега...


Ой! Лятели Дики Гуси...
Ой! Я! Ой! Я...
Раз Я Смерти не боюся,
Знать, Я есть Любовь...

Облечу Я Мир по кругу...
Умирая-возраждаясь вновь и вновь...
Не ищи в другом разлуку,
Подари ему опять свою Любовь...


==================
Для тех, кто не знает мотив, ссылка
http://www.youtube.com/watch?v=w_9M11lTqI8
И украинский текст оригинала.
==================

Ой, летіли дикі гуси...
Ой, летіли у неділю дощову.
Впало пір'я на подвір'я,
Закотилось, як повір'я, у траву.

Ой, летіли дикі гуси...
Ой, летіли дикі гуси через ліс.
Не кажи своїй подрузі,
Хто тобі корали зоряні приніс.

Як постука нічка темна
У віконце знов,
Не питай мене даремно
Про мою любов.

Ой, летіли в день осінній
Дикі гуси до самотньої верби,
Там, де двоє - там весілля,
А де троє - перші ягоди журби.

Ой, летіли до світання
Дикі гуси через марево ночей.
Бережи своє кохання
Ти, дівчино, від корисливих очей.

Ой, летіли понад вечір
Дикі гуси через ліс у зелен гай.
Ти відкрий подрузі двері,
Але серце їй своє не відкривай! (2)


Рецензии