УКРА НО!

Україно, ненько мила
Ти прости нас за гріхи
Ось твоя козача сила
Тихо канула в віки

Ми живемо у країні
Яку самі і довели
У десятому коліні
Наших прадідів сини

А колись була могутня
Нездоланна, горда ти
Скільки війн, мирів попутно
Ти вписала у листи

Вони досі збереглися
Із тих віків і повсякчас
На крові заприсягтися
Готовий кожен, будь хто з нас

За тебе, рідна Україно
За неба чистого блакить
Щоби по вільнім небосхилі
І ми змогли колись летіть!


Рецензии