Пошук

Заблукала я у снах,
Та омана дала шлях,
Я повіривши її  - подолала страх,
Жагу кохати  й умерати, та не знала що – це значить.
Що блукає у душі,день у день  стукоче і шепоче про незвідність шляхів?


Рецензии