Ми на краю

Ми на краю,
Та ми цього не бачим.
І не в раю,
Й друг друга не пробачим.
Все прокляли,
Що можна і не можна.
Засяяли зірки,
Але чомусь тревожно.
Ми кричимо,
Що з нами нема Бога.
Що ми одні
Й пуста наша дорога.
А може ти?
Це ти розпяв Ісуса?
Тепер сидиш,
Спокійно не дмеш в вуса.
А може ти?
Ти знов не помічаєш?
Пусті хрести,
Які заполоняє,
Вся доброта,
Яка була і буде.
Це ти розпяв.
Тобі це не забудуть.


Рецензии