Love is ripe in the category of war

http://instagram.com/p/XNusL8ONH4/


http://stihi.ru/2013/03/22/588
Walking the world
                and every step
Match with a feast and the only way!
And there is no forbidden ...—
                After all, on earth we are all
Love is ripe
                in the category of war

I can not say in words
Everything in me now
I'm that star above us
I want to outshine at a time!
May I not be the sun
May I not be eternal
But that LOVE to fight
HOW THE TALE IS INFINITE ...
So my world is with you
My HELL, you are my idol!
I want me to be like this
Filled in the ether!

Hold the bonds !!!
Watch stop !!!
It’s impossible that just a load
The words went, they were forgotten ...
Not so dreamed in dreams
Well, so what? !! Goodbye?
Only fatigue left
Ungrateful sorrow ...
So let you have that sky—
Bottomless, with the sun in the afternoon
With firht spring starling,
What would I forget about that! 18.03.13

Любовь созрела в разряд войны


Гуляешь  миром 
                и  каждый  шаг
Соправождают  пиром  и  только  так!
И  нет  запретной...—
                Ведь  на  земле  все  мы,
Любовь  созрела 
                в  разряд  войны   

Мне  не  сказать  словами
Всё,  что  во  мне  сейчас,
Я  ту  звезду  над  нами
Затмить  хочу  за  раз!
Пусть  я  не  солнце,
Пусть  я  не  вечна,
Но  та  ЛЮБОВЬ,  что  бьёться,
КАК  СКАЗКА  бесконечна...
Таким  мой  мир  с  тобою,
Мой  АД,  ты   мой  кумир!
Хочу,  что  б  я  такою
Заполнила  эфир!
Повремените  узы!!!
Часы  остановитесь!!!
Нельзя,  что  б  просто  грузом
Легли  слова—  забылись...
Не  так  во  снах  мечталось,
Ну  что  же  так?!!  Прощай?
Осталась  лишь  усталость,
Неблагодарная  печаль...
Так  пусть  тебе  то  небо—
Бездонно,  с  солнцем  днём,
С  скворцом  весенним,  первым,
Что  б  мне  забыть  о  том!  18.03.13
  :)


Рецензии