Бери колоду. Роздавай

Бери колоду. Роздавай.
Граємо на роздягання.
І знімай, знімай, знімай
всю брехню, і до зізнання.

Лий горілку і ковтай.
І п’яній самим в кімнаті.
І шукай, шукай, шукай
виправдовування кляті.

Зіжми кулак і просто бий
своє зображення в дзеркалах.
Розіб’ється спокій твій,
наче щось там шокувало.

Хлине кров немов ріка.
І ти хапаєш, що попало.
Твоя ненависть слабка,
але любов тебе закляла.

Крадений ти знайдеш ніж,
він тут, хтозна, як опинився.
Зіжми зуби і відріж
за мить усе, на що молився.

Я засну… А ти зайдеш,
і, стиснувши мою руку,
за мить ножем тим відведеш
мене в той світ. За біль і муку.

А. Стрельчук
1.12.10


Рецензии