Iз настанням весни

Із настанням весни думки і згадки
починають плутати буденність.
І з минулої весни нотатки
до сих пір отруюють щоденник.

Із минулої весни цитати
до сих пір туманять підозріле.
І думки чужі не прочитати…
В голові щось ледве зрозуміле…

Завтра знов весна… і все спочатку.
І тепер мені на щось чекати
стало суто страшно, мов на згадку
все, що має бути, пам’ятати.

Завтра знов весна… І не сховатись.
Смішно просто так впускати диво.
Щовесни я хочу сподіватись:
ця весна моя, і я - щаслива!..

А. Стрельчук
2010 р.

(осудження весни 2009 року...)


Рецензии