Один лише ковток з краплиною отрути

Один лише ковток з краплиною отрути…
Поплатишся життям, не встигнувши збагнути.
Закоханий той погляд. Безглузде те мовчання.
Зупиниться твій подих за митті до зізнання…

Зруйную вмить усе, не знаючи, навіщо.
Кохала я тебе, та ненависть сильніша.
І болем поплатилась, що правду хтіла знати.
І я вже скуштувала смаку твоєї зради.

Стиснувши твою руку, яка тепло втрачала,
цілую теплі губи, які я так кохала.
Погляну в мертві вічі… Нарешті зрозуміла:
мені лиш ти єдиний створив коханням крила.

Руйнуючи усе, не знала я, навіщо.
Кохав же ж ти мене, лиш я тебе - сильніше.
Життя тепер внесе необоротні втрати…
Зруйную вмить усе… І пізно рятувати…

А. Стрельчук
04.08.10


Рецензии