Зустрiчi без сенсу

В твоїх спробах зустрічі без сенсу.
Твої почуття – це ж лід з водою!
Ти лягаєш в ліжко за для сексу,
я – аби прокинутись з тобою.

І як сонце встане – оживаю.
Та тебе торкнутись не посмію…
На щирі почуття я «прав не маю»,
а як ніч – знов лялькою німію.

Я тобі потрібна лиш такою:
Без душі, без серця… все це знаю.
Ти мені вуста закрив рукою,
щоб я не промовила «кохаю».

Губиш моє «я». Та все ж важливо…
Просто щоб була. Була собою.
Відмовитись від щастя неможливо –
щастя прокидатися з тобою…

А. Стрельчук
01.06.10


Рецензии