дким цукром п дсолоджен

Їдким цукром підсолоджені напої,
На вустах ледь краплі алкоголю… -
так колись знайомились з тобою,
А тепер ми нехтуємо долю.

Ми колись навчилися любити,
А тепер – вчимося пробачати…
Серце, мов кришталь, за мить розбите…
І болить…і сил нема тримати.

Є лиш сили просто відпустити,
Ні брехні, ні правді щоб не знати…
Я лише навчилася любити,
А тепер я вчуся пробачати…

На вустах ледь краплі алкоголю…
Знехтували долю. Біль минає.
Ми в ту саму мить обрали волю.
Хай тепер нас доля пробачає…

А. Стрельчук
18.05.10


Рецензии