Бяхет кошы

Минем йортка кайтты бяхет кошы
Кояштай яктыртып доньямны,
Талпыныплар очар кош идем бит,
Таптым хазер мин уз кыямны...

Бяхет кошы хазер безнен янда,
Сакламасан очып китэр ул...
Учакка да утын ыргытмасан,
Янып колгэ калып бетэр ул...

Бэхет кошын бягьрем ычкындырма,
Ычкындырма зинхар кулыннан...
Тик соелеп яшэгэндэ генэ,
Рэхэт бару тормыш юлыннан...


Рецензии