***

Так важко знати те, що ти не любиш,
Так важко знати те, що не бажаєш,
Так важко знати те, що мене губиш,
Так важко знати те, що забуваєш.

Так боляче відчути, що байдужий,
Так боляче відчути нецікавість,
Так боляче відчути, що чужий,
Так боляче відчути неласкавість.

Потрібно зрозуміти, що тобі немила
Потрібно зрозуміти – непотрібна.
Потрібно зрозуміти, що тебе втомила
Потрібно зрозуміти – думка ця не хибна.


Рецензии