***

Одна коротка мить назавжди все змінила,
Ти став мені близьким, дорожчим за життя.
І все що відбувалось - так тоді п’янило.
Ти збільшив частоту мого серцебиття.

Фантазія й уява сумлінно працювали,
Вбачала я в тобі найкращого з усіх.
Якби ж тоді я тільки все це знала,
Що з почуттями граєш, всім на сміх.

Тоді я думала, що завжди будеш поряд,
Що не пораниш ти вразливих струн душі.
Чому не бачила, що був холодним погляд?
Чому в очах твоїх не помічала метушні?

Любов, мабуть, і справді є сліпою,
Якщо не помічала пустоти в тобі…
Чому для більшості любов є лише грою?
Задумайтесь! Знайдіть щирість в собі!


Рецензии