***

Ти відходиш від мене за обрій,
Відпливаєш у тінь голубінь.
Повертається втрачений спокій,
Завершився парад сновидінь.

Все на світі дочасне і тлінне...
Переконуюсь в цьому я знов.
Ти уже даленієш повільно -
Стигне в серці пульсуючім кров.

Треба часу, який все загоїть
І розставить на свої місця!
Тільки з відстані розум засвоїть
Те, що мучить, хвилює серця.


Рецензии