Ти мене коха ш?

Ти мене кохаєш?Шепче серце знов мені!
Ти мене кохаєш,так по справжньому,чи ні?
Я втомилася чекати,я втомилася йти,
Ти зумів усе забрати,і зумієйш зберегти,
Прохолода з вітром б*ється по холодному вікні,
І мені наче здається,наче очі це твої!
Знову холод до нестями,серце подихом пробрав,
І німими голосами,білим цвітом написав.
І сумна стоїть тополя,похилившись у любові,
А мені твоє мовчання,ріже руки аж до крові,
А мене твоє мовчання,знов кидає до землі,
І твоє палке кохання,знов наснилося мені!....


Рецензии