Biдпусти! на укр. яз

1
А я тебе' чекати марно вже не в змозі,
Бо дуже боляче зали'шитись самі'й.
Не йти нам більше поруч по одній дорозі,
Не хо'чу по'милкою бути, зрозумій.
І я не бу'ду повертать думки', навмисне,
В ті дні, коли разо'м пирнали у любов...
Бо серце, згадуючи зраду, досі тисне,
Без тебе я стаю' пустельницею знов.

П - в:
Милий, відпусти, бо горять мости,
що удвох в майбутнє будували.
Тліють у вогні мрії зоряні,
а колись, як блискавки, палали.
Відпусти мене! Може час мине'
і усе забудеться назавше.
А поки, пробач, крає душу плач,
гине на очах кохання наше.

2
Ти не тримай, у вузол зв"язуючи кри'ла,
Урву'ся й полечу' на волю все одно...
Запам"ятай лише, що я тебе любила!
Та не сплело'ся щастя нашого рядно'.
Як в"януть почуттів твоїх мінливих квіти,
Так і мені серед омани не цвісти,
Бо без кохання тво'го я не вмію жити,
Без зайвих сумнівів, з полону відпусти!


( авторська пісня )  21.03.2013р.


Рецензии