Тиник томчилар

         ***
Тиник томчилар..айланди-ю,дулга
Упа кетдилар дала-ю,кирларни
Шалолалар кочди, тоглардан чулга
Бакалар терди шодалаб,дурларни
Семиришди анча.. кувнаб,яйрашиб
Гуё Ерга сочилгандайин печак..
Тепадан тамошо килар карашиб
Дулни юмталашин,бакалар  лак-лак..
Гижинди..дул энди, жала булволди..
Гирдобига олди,бори иллатни!
Олам бир ажиб куй,сехрга тулди
Алёрлар кутлади,хур садокатни!
             ***


Рецензии