Маслинова клонка

с любовта ми трудно се диша
а ти познаваш моите граници
искам много и
много давам заради една
улица с упойващи липи
маслинова клонка преглъщам
макар в зелено да горчи...
на един дъх от мен стоиш
а аз ти намирам място
изтънява гласът
заглушен увисва
и думите сплесква
докато дълго си чакал
любов
обрасла е пътеката - нека
по-меко се стъпва ако пак
тръгнеш по нея...

 @

  Поздравявам приятелите - руските поети
с международния ден на поезията и им желая
здраве и успехи.


Рецензии