***

Кохання свiтиться в пiтьмi.
В пiтьмi самотнiх тихих вулиць.
Крилатий вогник в далинi
Мерехкотить,немов прибулець.

Лiтає сон ще у повiтрi
I мiсто бачило цей сон.
А зараз бачить твоi мрii
Через прозоре скло вiкон.

Заплющу очi,щоб почути
Дорiг шалених серця стук,
Гарячi погляди будинкiв
I дотик iх холодних рук.

Палае небо над землею.
Коханню хмари цi тiснi
Та мicто здiйснить твоi мрii
i мить...сховається у снi.


Рецензии