У нима?

           ***
У нима,
     оламни
          кийнаётган дард?
Нима олмадаги
            шафак томчиси?
Ё чумолилар
          уясидаги
                гард
Аламми?Аламнинг нима камчиси?
Ё чигирткалар
            созидами кузак?
Улолмаган улимларнинг вахшати!
Ё юзга кирган бувимдаги тилак
Чунтагидан..
         кочганими,
                соати?
           **
    
               
 

 


Рецензии